|
|||||||
| Kariyer ve Kişisel Gelişim Bu Alandaki Duyurular, Fırsatlar... |
(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·.İlahiyat Forum´a Hosgeldiniz..·´¯).·´¯).·´¯).·´¯) |
! FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUN ! Forumumuzdan Daha Kaliteli Hizmet Alabilmek İçin Buraya Tıklayarak Üye olunuz! Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz. |
| ||
Anketimiz: Yüksek gelir mi sevdiğiniz iş mi?
|
|||
| Yüksek gelir |
|
5 | 16,13% |
| Sevdiğim iş |
|
26 | 83,87% |
| Katılımcı sayısı: 31. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
yüksek gelirle mi çalışmak yoksa sevdiğiniz işi mi yapmak istersiniz?
nedenleriyle paylaşırsanız sevinirim...
|
| AD_miN Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | şevval. (5. February 2010) |
|
|
#2 |
|
|
Erkek olsam yüklsek gelir derim
Bayan olarak sevdiğim iş diyorum Erkek evi geçnidirmekle yükümlü olduğu için böyle bir lüxü olmamalı
|
|
| şevval. Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | SesSiz FırTıNa (5. February 2010) |
|
|
#3 |
|
|
insanın sevdiği işi yapmak istemesi lüks müdür?
|
|
|
#4 |
|
|
yüksek gelir görecelidir. ne kadar yüksek olursa olsun yetersiz olarak nitelendirilebilir.
sevilmeyen işin verdiği azab anlatılamaz...bi't-Tecrübe sabittir. hamdolsun işimi seviyorum. zamanında bir teklif aldım. yüksekçe bir maaş. rahat bir konum. kabul etmediğime hamdediyorum.illa ki sevilen işin yapılması. Allah rızQa kefil değil mi? ... ha önemli değil mi para... önemli olmaz mı? ama huzur isteniyorsa sevilen işin yapılması şart. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
geliri ihtiyaçlarını karşılamiyorsa ailesini geçindiremiyorsa daha yüksek gelirle başka işta çalışma imkanı varsa lüx tür bence
|
|
|
|
#6 |
|
|
geliri yüksek olan sevdiğim iş
![]()
|
|
| MA ve RA Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | MELANKOLİK HFZ (19. March 2010) |
|
|
#7 |
|
|
Yüksek gelirli işi herkes sever.Fakat bu iş başkasına ait ise sizin o işten çıkarılma durumu vardır.Oysa bir insan sevdiği işi devam ettirirse o iş ona yüksek gelir de getirebilir.Biraz sermaye ondan sonrası ticaret yapıldığında görün bakalım nasıl geliri olurmuş..Sanatı olan her yerde iş bulur ama yüksek geliri olan işinen çıkarılsa bulamaz.Mesela milletvekili maaşları yüksektir.Partisi seçimi kazandığında yüksek gelire sahip olur.Peki
ya kazanamazsa o zaman bu yüksek gelir nasıl gelecek?.Yüksek geliri bir de proflar memurlar vardır bunlara diyeceğim yok ama az olsun öz olsun sanat sahibi olmak lazım.Emekli olsa da yine de çalışır kazancı ikiye katlanır.En güzeli ortayol gelirdir.Az olsun ama helalinden olsun bu bize yeter...Yüksek gelirli iş ya riskli veya sıkıcı ise o iş insanı memnun eder mi?.Öyleyse sevdiğimiz iş olursa onun tadına doyulmaz.Çalışırken de vaktinin nasıl geçtiğini bile anlamaz.Hatta vakitlerinin geçmesini de istemez.Ben bunları yaşadım ve emekli oldum.Şimdi de onun meyvesini alıyorum..
Konu HARBİADAM tarafından (5. February 2010 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
kesinlikle sevdiğin iş insan sevdiği işi yaptığı zaman mutlaka başarılı olur para pulda ardından gelir
|
|
|
|
#9 |
|
|
Huzursuz ve bir o kadar da sıkıcı yüksek gelirliler var ki bir an evvel o işi bırakmak isteyenleri gördüm.Adam iş bulsa çıkacak da bulamıyor başka iş
Ne yapsın adamcağız.Mecburen katlanıyor bunlara..Onun için sevdiğimiz iş bizi hayatta mutlu eder.Ey işsiz olan gençler!.Siz sevdiğiniz iş olsun.Bulduğunuz da hemen başlayın maaşın düşük olmasına da bakmayın.Gün gelir işiniz çok kıymetli olur siz kazançlı çıkarsınız..
Konu HARBİADAM tarafından (5. February 2010 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Böyle bir iş bulursan sana ne mutlu!..Fakat böyle iş bulmak biraz zordur.Kanaat sahibi olun bu size yeter...
|
![]() |
| Etiketler |
| gelir, sevdiğin, yüksek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|||||