|
|||||||
| Eğitim, Öğretim Genel Eğitim, Öğretim Alanındaki Gelişmeler, Sorunlar, Tartışmalar |
(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·.İlahiyat Forum´a Hosgeldiniz..·´¯).·´¯).·´¯).·´¯) |
! FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUN ! Forumumuzdan Daha Kaliteli Hizmet Alabilmek İçin Buraya Tıklayarak Üye olunuz! Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz. |
| ||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
İlahiyat hakkında bir çok şey söyleyebilirim ancak ben sadece bir yönünü göstermek istiyorum...
İlahiyat dediğin kitapların arasında boğulmak onlarla haşır neşir olmak demek ![]() Sevmezsen Yapamazsın (!) demek ![]() Eee buyrun kanıtı; (bir döneme ait kitaplar sadece)[Yanlizca Kayitli Kullanicilar Linkleri Görebilir. Üye Olmak Için Tiklayiniz...] |
|
|
|
#2 |
|
|
Bu da bişey mi? Biz bunları bir gecede okurduk
Kandil geceleri değildi tabii ki Final geceleri![]()
|
| Hazeyn Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
|
|
#4 |
|
|
ilahiyat dedikleri ne ki ?siz gelinde ilitamı görün hele bir
![]()
|
| nay Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
|
|
#5 |
|
|
kitapları ters koymuşsun zemzem. bilgisayarı ters çevirdik kitabın ismini okumak için
|
|
| şevval. Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
|
|
#6 |
|
|
arkada gizli gizli bakan kitablar da var
onlar neki
|
|
| esseyr Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
...sevmessen yapamassın....
nereye derim yakaladığım an. Varlığa derler yokluktan varlığa![]() varlık nedir derim..? varlık sonsuzluk derler... Sen de siz de gideceksiniz varlığa derler ... Ve tekrar selam eder giderler... Çağdaş |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| dedikleri, ilahiyat |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|||||