|
|||||||
| İlahiyat Forum | Sosyal Grup Davetleri İlahiyat Forum Üyelerinin Sosyal Gruplarını Tanıtım ve Davet Bölümü |
(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·.İlahiyat Forum´a Hosgeldiniz..·´¯).·´¯).·´¯).·´¯) |
! FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUN ! Forumumuzdan Daha Kaliteli Hizmet Alabilmek İçin Buraya Tıklayarak Üye olunuz! Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz. |
| ||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#2 |
|
|
ben ben..(:
Tek ses duysalar; ALLAH...Yoklşayanlar nabzımı.. Çok zordu Yusuf'u görmeyen gözün Züleyha'yı anlaması.. Çok kolaydı Yusuf'u görmeyen gözün Züleyha'yı kınaması... [Yanlizca Kayitli Kullanicilar Linkleri Görebilir. Üye Olmak Için Tiklayiniz...] |
|
|
|
| iRaZ Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | SesSiz FırTıNa (27. January 2010) |
|
|
#4 |
|
|
sizi gidi sizi soyal grup açsaydınız madem.ersen ve dadaşlar koyardınız isminide
![]() ![]()
|
|
| şevval. Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | vuslat41 (27. January 2010) |
|
|
#5 |
|
|
eyvah yakalandık.sizde açın o zaman.açmayın diyen yokki.
![]()
|
|
|
#6 |
|
|
[Yanlizca Kayitli Kullanicilar Linkleri Görebilir. Üye Olmak Için Tiklayiniz...] Bundan sonra dadaşların mekanı burasıdır. Erzurumun 1 ay havasını soludum
ben de geleyim mi?
|
| Hazeyn Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | SesSiz FırTıNa (27. January 2010) |
|
|
#7 |
|
|
oo teşekkürler...(:
bi mıhlama olaydıda yiyeydik şimdi öyle değil mi(:
Tek ses duysalar; ALLAH...Yoklşayanlar nabzımı.. Çok zordu Yusuf'u görmeyen gözün Züleyha'yı anlaması.. Çok kolaydı Yusuf'u görmeyen gözün Züleyha'yı kınaması... [Yanlizca Kayitli Kullanicilar Linkleri Görebilir. Üye Olmak Için Tiklayiniz...] |
|
|
|
| iRaZ Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | SesSiz FırTıNa (27. January 2010) |
|
|
#8 | |
|
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#10 |
|
|
bembeyaz karına kurban(:
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| buraya, erzurumlular |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|||||